PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Bover demana a l’afició fer de l’Estadi Nacional «un fortí»

El capità tricolor diu que «la derrota va bé per aprendre que no podem desconnectar-nos»

Per Pol Forcada Quevedo

Bover durant el primer partit del curs, contra el CD Leganés.
Bover durant el primer partit del curs, contra el CD Leganés. | @FCANDORRA

La derrota per 3-0 que va patir l’FC Andorra diumenge passat va servir per fer que l’equip toqués de peus a terra després de vèncer els dos primers duels lliguers. Tot i que el resultat no demostra el que va passar al camp, el capità de l’equip, Rubén Bover, va assenyalar ahir als mitjans que el partit els serveix d’escarment: «Sabíem que no anàvem a guanyar tots els duels, però ens va bé per aprendre que no podem desconnectar-nos en cap moment», afegint que qualsevol conjunt els pot vèncer. En aquest sentit, va fer una crida a l’afició tricolor per fer de l’Estadi Nacional «un fortí, com l’any passat».

Tornant al partit contra l’SD Amorebieta, el migcampista va esmentar que fins al primer gol «estàvem fent un duel perfecte», però que la falta de concentració, tal com va dir Sarabia en la roda de premsa posterior, el van decidir. «Són accions de 30 segons a les quals hem d’estar pendents perquè molts equips de la categoria viuen d’això», va afegir Bover. Respecte LaLiga Hypermotion, el capità va comentar que consta de 42 jornades, on «hi haurà moments bons i dolents», però que ja tenen el cap en el matx d’aquest diumenge a les 14.00 hores contra el CD Tenerife, un conjunt «molt bo, que segur estarà a la part alta de la classificació perquè té un equipàs». 

Demanat per la darrera incorporació a les files de l’FC Andorra, el porter Oier Olazábal, Bover va explicar que «el poc que coneixem és una persona formidable», i va mencionar que «espero que ens ajudi com ho està fent la resta». En relació amb això, va dir que la veterania del basc «ens va bé per aquests moments dolents, ja que té més experiència i pot ajudar els joves».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT