PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Shabani, més desequilibri per a l’atac tricolor

El jugador, procedent del Norrköping de Suècia, ve cedit per una temporada

Per El Periòdic

El nou jugador, Laorent Shabani.
El nou jugador, Laorent Shabani. | Sirius

La direcció esportiva de l’FC Andorra de la mà de Jaume Nogués ha anunciat l’arribada de l’extrem Laorent Shabani. L’atacant, nascut a Suècia, però d’origen albanès, arriba al Principat procedent del Norrköping de la primera divisió sueca. Shabani ve cedit per una temporada i l’Andorra es reserva una opció de compra a final de curs. 

Laorent Shabani (Suècia, 19/08/1999) és un extrem creatiu i amb un gran u contra u que viurà la primera experiència fora de la seva Suècia natal. El jugador suec ha realitzat la seva formació a les categories inferiors del Malmö, va debutar al futbol professional quan va fitxar pel Sirius, conjunt de l’Allsvenskan, la primera divisió del país nòrdic. Al conjunt de la ciutat d’Uppsala hi va jugar dos anys i mig fins que, a l’estiu de 2022, a mitja temporada — la lliga sueca comença a l’abril i finalitza al novembre —va fer el salt al Norrköping. 

Precisament va ser aquesta temporada la més prolífica de cara a porteria, ja que Shabani va anotar un gol amb el Sirius i en va fer tres més en la segona part del curs amb el Norrköping. Enguany, l’extrem suec ha jugat 15 partits de lliga i arriba amb un bon ritme de competició. Sense anar més lluny, el passat dilluns va jugar uns minuts en la derrota del seu equip al camp del líder, l’Elfsborg, segons informa l’ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT