PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sarabia espera un partit «entretingut» contra un Elx amb manca de punteria

L’entrenador de l’FC Andorra creu que l’equip està començant a funcionar amb el pas de les jornades

Per Joan Jiménez

Eder Sarabai durant l’entrenament d’ahir a l’Estadi Comunal.
Eder Sarabai durant l’entrenament d’ahir a l’Estadi Comunal. | @FCANDORRA

L’FC Andorra visita avui a l’Elx al Martínez Valero amb cert optimisme i ganes de demostrar que l’equip ha estat aprenent dels errors comesos en les últimes jornades i ha aconseguit anar solucionant les carències o debilitats que han costat punts als tricolor contra diversos rivals. Durant la roda de premsa prèvia al viatge cap a la Comunitat Valenciana, Eder Sarabia va explicar que espera «un partit molt entretingut» contra un rival que, tot i tenir un òptim plantejament i ser un recentment descendit des de Primera Divisió, té una manca d’encert de cara a porteria que li està fent perdre molts punts i posicions a la taula de classificació, on actualment se situa en zona de descens.

Des de la perspectiva de l’estrateg basc, l’Elx «és un equip que mereix molt més del que té perquè crec que està fent les coses millor». Sarabia va apuntar certs aspectes positius de l’equip valencià, com la capacitat de generació d’ocasions, però remarcant la manca de definició de cara a porteria, assenyalant que «és un dels que menys encert està tenint».

D’altra banda, el tricolor té esperances que aquest partit sigui el començament de la culminació d’un procés que s’ha anat elaborant en les darreres jornades, on l’FC Andorra ha anat solucionant problemes que han tingut i que han costat punts valuosos. El tècnic va explicar que «l’equip ha demostrat que ja sap superar totes les dificultats», posant d’exemple la versió tricolor mostrada contra el Saragossa, jugant 70 minuts amb un home menys. Sarabia espera veure als seus pupils avui com «un equip mentalment fort, que té clar allò que fa i que és valent per a jugar contra qualsevol rival». Després de l’última derrota a casa, el míster va difondre un discurs als seus jugadors, explicant i preguntant retòricament en aquests que «teniu clar que guanyarem partits? Sí. Teniu clar que perdrem partits? Sí. Aleshores, quan menys pensem en això (en els resultats desfavorables), millor. Pensem en les coses que podem controlar, en les que podem fer bé, en les que podem millorar i en aquelles on ens podem enfocar».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT