PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un pou sense fons

L’FC Andorra necessita un canvi de xip urgent tot i que Sarabia assenyala que l’equip anirà progressant

Per Pol Forcada Quevedo

L’FC Andorra travessa una mala ratxa després de tres derrotes consecutives.
L’FC Andorra travessa una mala ratxa després de tres derrotes consecutives. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va sumar una nova derrota dilluns al Martínez Valero contra l’Elx (2-1), i ja és la tercera consecutiva. L’equip no treu el cap de terra, i molt més enllà de les desfetes, només ha sumat una victòria i un empat en els darrers vuit duels. És a dir, quatre dels 24 punts possibles. Si tampoc és suficient, els tricolor estan a ben poc d’enfonsar-se en places de descens, ja que tancada la jornada 10 se situen en divuitena posició, amb un punt més que l’Amorebieta, quart per la cua. Si encara se li sumen els afers extraesportius, el club sembla que està caient en un pou que no té fons. 

Eder Sarabia, entrenador de l'FC Andorra: «Dir-li a l’aficionat que estigui tranquil. Enguany també anirem de menys a més i sé que tot sortirà bé, ho tinc molt clar»

Respecte al darrer matx, Eder Sarabia va esmentar en la roda de premsa posterior que a banda de marxar sense sumar, el conjunt ho va fer «amb la sensació que no hem sigut nosaltres». I ja no només pel resultat, sinó pel nivell mostrat. Per la seva part, el tècnic dels valencians, Sebastián Beccacece, va celebrar que «no només hem pressionat bé», sinó que «hem pogut robar la pilota a l’equip que més la té de la competició».

L’evidència de la rentada de cara i el canvi de xip urgent que necessita l’FC Andorra ja és més que evident. Potser, ara sí, toca centrar-se només en la victòria i deixar de banda la cohesió d’equip, que està costant d’endollar bastant més de l’esperat. Cal recordar que la temporada passada l’equip va passar per una mala ratxa sumant cinc derrotes seguides, més d’un mes sense sumar punts, tot i que el nivell era un de molt diferent del d’aquest curs, on l’essència pròpia no acaba d’emergir. En qualsevol cas, se’n van sortir, i de quina «excel·lent» manera, i posant aquesta dinàmica anterior d’exemple, el tècnic del Principat va voler llançar un missatge d’optimisme a l’afició: «Dir-li que estigui tranquil. Enguany també anirem de menys a més i sé que sortirà tot bé». «A banda que soc molt optimista, ho tinc molt clar», va finalitzar el basc.

Sebastián Beccacece, entrenador de l'Elx CF: «No només hem pressionat bé, sinó que hem pogut robar la pilota al conjunt que més la té de la competició»

El punt d’inflexió ha d’arribar aquest diumenge, quan l’Estadi Nacional acollirà una nova jornada amb la visita de l’Alcorcón, conjunt sobre el paper inferior al tricolor. En afegit, serà el primer partit a Andorra després de l’afer amb l’estadi i l’aniversari del club, que complirà 81 anys. Així doncs, esdevé l’escenari perfecte per demostrar que es pot reconduir la situació i bufar les espelmes de la millor manera davant l’afició.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT