PUBLICITAT

L'Europeu de trial arriba a Sant Julià marcat per la pluja

  • Avui hi ha competició en noies i joves, a la qual s'esperen divuit andorrans
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'espanyola Laia Sanz, l'any passat en la prova que es va adjudicar a la Rabassa, al Mundial. Foto: EL PERIÒDIC

El trial outdoor de primer nivell torna un any més al Principat, aquesta vegada en una prova vàlida per al Campionat d'Europa de trial. S'espera, per tant, un cap de setmana de motor a Sant Julià de Lòria per veure els millors del Vell Continent de l'especialitat i també els del país, ja que la prova tindrà l'al.licient de ser també puntuable per al Nacional.

Avui, per començar, hi ha la competició en les categories femenina i de joves, que viu la segona cita de les tres que hi ha. Laia Sanz visita de nou el país amb l'etiqueta de favorita que s'ha guanyat a pols i que l'any passat va estar justificada amb un triomf claríssim; tornarà a ser la favorita i la rival que caldrà batre en una categoria que aplegarà vint participants. En les categories inferiors, la participació serà més diversa i tindrà un bon grapat de pilots andor- rans que lluitaran entre ells en la disputa del Nacional.

En total hi haurà 18 participants del Principat amb llicència federativa, entre els quals hi ha Marcel Albós o Xavi Casas, que estaran dividits en tres categories --vermella, blava i groga--, segons el nivell. Un any més, la carretera de la Rabassa i el centre de Sant Julià seran el centre neuràlgic d'una de les proves que més públic arrossega cada any al món de l'esport de competició, superior al miler d'espectadors. Com sempre hi hauran quinze zones a recórrer --per als corredors del Nacional seran tres menys--, que haurien de ser de nivell mitjà, però que avui tindran l'afegit extra de la pluja, que ha creat fang en el terreny i dificultarà el pas per les pedres molles, però dotaran la competició de més espectacle.

A les nou del matí surt el primer corredor en una prova que s'allargarà fins a les tres de la tarda. Serà l'antesala a l'espectacle de demà, amb les categories sènior i júnior masculines. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT