PUBLICITAT

Uns minuts en què es va gestar la tragèdia

M. R.
L'OSPITALET

En un obrir i tancar d'ulls, els viatgers del Teissier que tornaven del Pas de la Casa van travessar la frontera entre la vida i la mort. Tan ràpid com els segons en què, després que l'autobús quedés travessat a la carretera en topar contra el voral, iniciés un descens de fins deu metres muntanya avall i acabés bolcat, atrapant entre els seus ferros mortalment dues persones i deixant en estat crític dues més. Una veritable tragèdia.

En arribar des d'Andorra a la zona de l'accident, multitud de curiosos s'acumulaven a la carretera visualitzant el negre panorama: helicòpters enlairant-se, bombers a ple rendiment, equips sanitaris evacuant els ferits amb rapidesa... Fins a quatre quilòmetres de cua es van formar a la calçada i els vehicles van ser desviats cap al Coll de Pimorent. Ja passat el cordó policial i desplaçats fins al mateix lloc dels fets, l'escenari era horrible.

Mentre els agents extreien el taquígraf de l'autobús, els forenses van procedir a l'aixecament dels cadàvers, els Bombers apuntalaven el malmès vehicle i els pèrits analitzaven el lloc dels fets volent esbrinar perquè, sense cap més vehicle implicat, aquell Teissier s'havia precipitat pel bar- ranc. Ho feien amb una professionalitat màxima i amb una serenitat que demostra com allò que un servidor va veure ahir és la realitat amb què s'han de trobar cada dia. De vegades per causes que es podrien evitar i a vegades, com ahir, per circumstàncies que ningú s'explica.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT