PUBLICITAT

La Divisió de Plata només tindrà un grup de 18 equips

  • Molts equips renuncien a la categoria i d'altres la LNFS no sap si pagaran
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Ribera de Navarra i el BP Andorra, al Poliesportiu d'Andorra la Vella. Foto: ONA MORANTE

Ahir es va celebrar una nova reunió de la junta directiva de la LNFS per actualitzar els pagaments dels clubs a les diferents categories. Pel que afecta al BP Andorra, la seva categoria de la Divisió de Plata comptarà amb només un grup per la campanya 2010-2011, i no dos com la temporada passada, on hi haurà només 18 equips. Els 18 que han fet els deures econòmicament, entre els quals hi ha el club andorrà.

La nova LNFS ja va anunciar durant la temporada que les exigències econòmiques s'haurien de complir sí o sí. Així, a data d'ahir a Divisió d'Honor hi haurà 16 equips i a Plata, 18. Per altra banda, el balanç de la LNFS d'aquesta temporada serà amb beneficis, escassos, però beneficis.

UN GRUP DE 18 CLUBS La LNFS va informar ahir que seran finalment 18 els clubs que formaran part de la Divisió de Plata, els quals seran: Albacete 2010, BP Andorra, CD Burela, Colegios Arenas Gáldar, ElPozo Ciudad de Murcia, Extremadura Cáceres 2016, Space Gasifred Ciutat d'Eivissa, Lanzarote Tías Yaiza, Melilla, UPV Maristas Valencia, OPDE Ribera de Navarra, UMA Antequera, Ribera Alta Tobarra i els quatre clubs ascendits que han complit amb els requisits econòmics: FC Barcelona B, Ulejos y Pavimentos Brihuega FS, Zierbana CDF i el Jaén FS Paraíso Interior.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT