Andorra perd contra Armènia i lluitarà per ser cinquena a l'Europeu C

EREVAN

Una imatge del partit d'ahir entre Andorra i Armènia, a Erevan. Foto: FIBA EUROPE / PARAVYAN

Andorra va encaixar ahir una esperada derrota davant Armènia en el darrer partit de la lligueta inicial corresponent a l'Europeu C, que s'està disputant a Erevan. L'equip amfitrió era el favorit vistos els resultats que s'havien produït, i el combinat nacional ha acabat en tercer lloc per darrere d'Armènia i Moldàvia; per tant, lluitarà per la cinquena posició.

La derrota, per 47-71, va ser metòdica; Armènia, empesa pel seu públic, té millor plantilla, més profunditat de banqueta i la condició d'invicta que tan els ha enfortit la moral. Les de Manel Sánchez, per contra, van anar a remolc en l'electrònic des de l'inici, tot i que no van perdre el nord fins al tercer quart. Arribat el descans, les opcions de triomf estaven intactes, tot i que tenia un desavantatge de tretze punts (19-32), pels sis a l'acabament del primer quart (10-16); en el moment en què l'avantatge va superar els vint punts (27-48) al minut cinc del tercer període, l'equip va anar assumint la derrota, fins al 47-71 final.

AVUI, DESCANS A
partir d'avui, Gal.les i Gibraltar seran els rivals en la lluita pel cinquè lloc. Andorra, però, parteix amb el triomf contra Gibraltar, que s'acumula de la lligueta. Avui s'enfronten entre ells a més de les semifinals --Malta amb Moldàvia i Armènia davant Escòcia-- i la selecció descansa; i demà, per posar punt i final a l'Europeu, les de Sánchez jugaran contra Gal.les. [email protected]