PUBLICITAT

Membrado, segon en l'escratx a Osona

EL PERIÒDIC
OSONA

Josep Maria Membrado (Mitsubishi Evo X) va obtenir el segon lloc de l'escratx en el ral.li d'Osona després d'una espectacular remuntada originada pels problemes mecànics que va tenir quan era líder.

El pilot andorrà de Calm Competició va començar amb el millor temps en la primera especial; en la segona, van començar els problemes, primer amb la transmissió de darrere, després amb el tub d'escapament... Semblava que estava destinat a l'abandonament, però els mecànics li van deixar el cotxe llest per continuar en un temps rècord, i va poder fer-ho malgrat ser a més de 40 segons del primer. Marcant el millor temps en cada especial, va anar recuperant el temps perdut i finalment va acabar segon a dos segons del primer lloc del podi.

En la categoria Volant RACC- Desafío Mobil'1 Mavisa, que ha guanyat de manera autoritària el pilot d'Ordino Joan Carchat (Peugeot 107), també hi va participar Lluís Bigordà, que de més a menys va obtenir un valuós cinquè lloc per situar-se tercer en la classificació general, empatat a 36 punts amb Jordi Trius i a 22 punts de Carchat. "Ens costa mantenir una regularitat. Hem de continuar esforçant-nos per tenir opcions de ser amb els més ràpids", va reconèixer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT