PUBLICITAT

Cap de setmana esportiu a Encamp

  • La parròquia acollirà demà la cursa d'orientació urbana i diumenge, la segona cita del Nacional de travesses
I. M.
ENCAMP

Periodic
Majoral, Pirot i Sánchez, ahir en la presentació de la Mountain Party. Foto: COMÚ D'ENCAMP

Encamp es vestirà de curt aquest cap de setmana. L'esport serà l'activitat estrella en la parròquia amb la celebració de la Mountain Party, una iniciativa amb objectius lúdics, en la cursa d'orientació urbana que es farà demà a les cinc de la tarda i la travessa de muntanya que tindrà dues alternatives populars i una per als competidors.

La cursa d'orientació preveu, en aquesta tercera edició, igualar la xifra de l'any passat, una cinquantena de participants, en una activitat que segons el Comú servirà "d'excusa" per conèixer el poble i els seus car- rers.

Aquest serà l'aperitiu, ja que diumenge arriba el plat fort: la travessa. O travesses, perquè n'hi haurà tres: el circuit A o El tomb al Forcat, el més exigent, és la segona cita del Campionat Nacional de Curses de Muntanya i té 21 quilòmetres de recorregut i 1.580 metres de desnivell. De moment hi ha cent inscrits, però s'espera que abans de la sortida, a les 8.30 hores, n'hi hagi el doble, xifra que superaria els 170 corredors que s'hi van donar cita l'any passat. La sortida i arribada serà a la plaça dels Arínsols i s'hauran de pujar els caps de les Agols i el pic de la Cresta via estany d'Engolasters per tornar després pel prat Gilet.

El circuit B serà més suau, de 13 quilòmetres i 1.130 metres de desnivell, i el C o passejada popular serà de 5,5 km i 780 m.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT