PUBLICITAT

Tres proves per al Nacional de crono

R. MORA
ORDINO

Periodic
D'esquerre a dreta, Afonso, Albós i Fernández, ahir a Ordino.. Foto: COMÚ D'ORDINO

Un any més seran tres proves contra el rellotge en el Campionat d'Andorra de l'especialitat, i de nou les tres seran a les Valls del Nord. Aquest any, la novetat arriba vinculada amb la crisi, que no permetrà ni tenir premis en metàl.lic ni que una de les proves, tal com va succeir la temporada passada, formi part de la Challenge Catalana. Així doncs, s'espera que la participació sigui més baixa, tot i que el calendari està fet perquè corredors catalans de renom puguin disputar les tres curses.

La primera crono serà el pròxim 17 de juliol amb la pujada al Coll d'Ordino des del centre ordinenc: 10 km d'ascensió, a partir de les 11.00. La segona prova, el 31 de juliol, sortirà de Llorts per coronar la Coma d'Arcalís després de 13 km, a partir de les 16.30. L'última crono serà al 5 de setembre, i tindrà sortida a Ordino i arribada a Sorteny, després de 12 km, amb la sortida del primer corredor a les 16.30.

OBJECTIUS DELS ANDORRANS
En la mateixa presentació d'aquesta 4a edició del Campionat d'Andorra es van presentar els tres corredors pels quals aposta el Comú d'Ordino una temporada més. Es tracta de Miquel Afonso, David Albós i David Fernández, tres corredors de l'ACA-Viladomat que apostaran per una lluita acarnissada per la victòria al Nacional de crono. Afonso, que tornarà a la competició de casa després de no ser-hi l'any passat, ha finalitzat aquest any el Campionat de Catalunya i el d'Espanya, mentre que Albós, actual campió d'Andorra, després de ser quart a la Copa Catalana i vèncer a Banyoles, es prepara per ser als pròxims Jocs dels Petits Estats d'Europa, a Liechtenstein, l'any vinent. Pel que fa a David Fernández, arriba com a vencedor de la Volta als Ports anterior, amb una plata i un or a l'Europeu de Policies i Bombers, i pensant en el Campionat contrarellotge d'Andorra.

TUDEL PERD 38 MINUTS AL GIRO El ciclisme mira també al Giro d'Itàlia femení, on Ariadna Tudel (Bizkaia Durango) va arribar ahir a meta en la 7a etapa entre Como i Albese con Cassano, amb 110km, en un grup principal a 38min 24s de la vencedora, Evelyn Estevens. D'aquesta manera, Tudel és ara 87a a la general, a 1h 09min 49s de la líder, l'holandesa Marianne Vos. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT