PUBLICITAT

El Govern licita el concurs de millora de les instal·lacions de l'Auditori Nacional

  • El pressupost estimatiu pel projecte és de 12.363 euros
  • L'adjudicació dels treballs s'iniciarà a la tardor
EL PERIÒDIC 
ORDINO


20072010_auditori
L'Auditori Nacional, a Ordino, necessita reformes. Foto: ARXIU
El Govern ha acordat licitar un concurs nacional amb caràcter d’urgència per adjudicar la redacció i direcció d’obra del projecte de millora de les
instal·lacions i els equipaments de l’Auditori Nacional d’Andorra. El pressupost estimatiu previst per aquesta licitació és de 12.363 €. Les ofertes s’hauran de lliurar en sobres tancats i lacrats al Servei de Tràmits de Govern, com a molt tard, a les 14 hores del dia 4 d’agost del 2010.
Durant els dinou anys de funcionament de l’Auditori Nacional d’Andorra, la inversió que s’hi ha realitzat en matèria de seguretat de les instal·lacions ha estat la mínima de manteniment que s’ajusta a la normativa, però no s’han previst millores.
Les fitxes d’inspecció de les revisions periòdiques han posat en evidència que no s’han fet obres de millora de l’edifici a llarg termini, a banda de les mínimes que fixa la normativa. En aquest sentit, ha calgut invertir sistemàticament en
reparacions d’equipaments obsolets, com les calderes. La urgència dels treballs de reparació se centrarà en la modificació del sistema de climatització i del circuit hidràulic, a banda de solucionar algunes anomalies detectades en la instal·lació de seguretat contra incendi de l’edifici i l’electricitat.
A banda d’aquestes adequacions, cal intervenir urgentment en la reforma del lavabo dels minusvàlids, deteriorats amb el pas del temps, i instal·lar les dutxes als camerinos dels artistes –actualment no en disposen i són imprescindibles en equipaments d’aquestes característiques. Atesa la inexistència de crèdits d’inversió per a l’exercici 2010, el Govern va aprovar el projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a les despeses derivades de les obres de millora de les instal·lacions i els equipaments de l’Auditori Nacional, aprovat pel Consell General el 3 de juny del 2010 per un import de 321.940 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT