Andorra obliga Alemanya a donar el màxim a l'Haia

• La selecció s'avança en dues ocasions, però no aguanta el ritme
L'HAIA

Juli observa la rematada de cap d'un jugador alemany, ahir. Foto: BSWPO

Andorra lluitarà per evitar la vuitena i última posició, tal com era de preveure, en la Challenge Cup de l'Haia corresponent a la Lliga Europea. Però ho farà amb el cap ben alt perquè divendres va arribar a inquietar Holanda, malgrat acabar cedint per 11-3, en jugar de tu a tu durant tot el primer període dels tres que composen un partit i ahir va reviure aquesta situació davant d'una altra potència com és Alemanya.

El combinat germànic es va veure sorprès en els minuts inicials per una selecció tricolor motivadíssima, agressiva i segura en defensa, i eficient en atac. Jorge Días va fer saltar la primera sorpresa quan ja es complien onze minuts de joc en fer el 0-1. Olli va empatar en la següent acció però no acabava de dominar el partit davant d'un rival corretjós i Juli Fernández va tornar a fer saltar les alarmes de la Mannschaft amb l'1-2. I aquí van acabar les esperances tricolors. Alemanya es va adonar que havia de donar-ho tot per guanyar el partit perquè al davant tenia un equip desconegut que li estava presentant massa batalla. I es va activar ja d'una manera imparable. A quatre minuts per al final del primer acte Ullrich va empatar i abans de la conclusió, Mari va fer el 3-2.

Andorra va sortir en la represa amb més intensitat; sabia que podia provocar un resultat d'escàndol, però l'equip que tenia al davant havia après la lliçó i no va concedir ni mitja ocasió; en l'avantsala del tercer període ja guanyava 6-2, amb gols de Seiher, Ullrich i Klon. El ball de gols germànic va continuar fins al 10-3, tot i que enmig Blàzquez va marcar el sisè gol de la tricolor en els dos partits que ha jugat d'aquest torneig.

AVUI, NORUEGA PER ACABAR
Aquesta derrota emmarcada en la lluita pel cinquè lloc ha fet que Andorra passi a optar a ser setena. El seu rival serà Noruega, un equip a priori igual de favorit que Alemanya i Holanda, però de menys qualitat.