PUBLICITAT

Escorihuela puja al podi en la Copa Catalana

  • Navarro referma el bon paper tricolor amb una quarta posició en la categoria femenina, en la segona prova d'escalada de dificultat
EL PERIÒDIC
SABADELL

Periodic
Escorihuela, a la via de dificultat de 7c de la final, dissabte passat. Foto: FAM

La jove promesa tricolor en la secció d'escalada de la Federació Andorrana de Muntanyisme, el juvenil Bernat Escorihuela, va pujar al tercer calaix del podi en aquesta categoria, en la segona prova de la Copa Catalana de dificultat que es va disputar dissabte passat al rocòdrom La panxa del Bou de Sabadell. També cal destacar la bona actuació d'Eugènia Navarro en la categoria sènior femenina, la qual es va quedar a les portes de les medalles amb una meritòria quarta posició.

BONA PREPARACIÓ PRÈVIA Els dos escaladors es presentaven a la prova després de fer uns bons resultats personals d'escalada en roca durant aquest mes de juliol. Escorihuela va anar a Fointanebleau per encadenar blocs de 7b de dificultat i després es va dirigir a la zona d'escalada esportiva francesa d'Orpierre per fer vies de dificultat de 8a i 7c+.

Navarro va fer una estada per la zona francesa de Fointanebleau, punt de trobada internacional d'escaladors per practicar l'escalada en bloc, on va encadenar blocs de dificultat de 7a.

ELS DOS, A LA FINAL Amb aquests bons antecedents, els dos escaladors es van presentar a Sabadell amb esperances de fer un bon paper, tal com així va ser. L'escalador juvenil va realitzar la final sobre una via de dificultat de 7c i es va quedar a dos moviments del primer, el lleidatà Chayan Garcia, membre del Centre tecnificació de Catalunya. Navarro va realitzar una excel.lent prova i com el seu company de la FAM es va plantar a la final per mèrits propis, en la qual havia de superar una via de dificultat de 7b i es va quedar a dos moviments de la tercera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT