PUBLICITAT

El grup Fem PS presentarà avui el seu projecte polític

  • La iniciativa engloba «un conjunt de persones amb un objectiu i unes idees comuns»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Victor Naudi i Jaume Bartumeu Foto: ANA

Avui al vespre un grup de militants del Partit Socialdemòcrata presentaran el projecte Fem PS. Segons van explicar fonts del partit a l'ANA, la iniciativa engloba un conjunt de persones amb un objectiu i unes idees comuns. Tot i que no es van donar detalls de les persones que en formaran part i de si es crea per donar suport a una candidatura per liderar el partit, aquest grup seria el sector que dóna suport a Pere López, i que queda al marge del corrent fundat aquest dissabte pels «jaumistes» Socialdemocràcia i Progrés d'Andorra. Entre altres persones, podrien formar part d'aquest grup l'exsecretària d'organització del partit, Judith Salazar, els consellers generals David Rios i Rosa Gili, i el mateix Pere López.

Després de la notícia de la fundació d'un nou corrent, Socialdemocràcia i Progrés d'Andorra dins en PS, impulsat per Jaume Bartumeu, per «tornar a la centralitat política», avui serà l'altre sector del partit qui farà un pas endavant. Un cop posicionats els militants que donen suport a Jaume Bartumeu, els que n'han quedat al marge, i que no van ser convidats a la reunió de dissabte, han decidit presentar també un projecte comú.

Tot i que ahir no van voler donar més detalls, serà avui al vespre quan presentaran el projecte Fem PS, que engloba un grup de persones socialdemòcrates «amb unes idees i un objectiu comú», i que van ser els que van demanar una «renovació» dins el partit.

La presentació d'aquest grup arriba després que es fes public, fa unes setmanes, la intenció de Pere López de presentar una candidatura encapçalada per ell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT