PUBLICITAT

Els cinc segles de música

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vista general de l'església de Sant Pere Màrtir a Escaldes. Foto: ONA MORANTE

El concert titulat Invitació a la dansa serà l'encarregat de tancar l'onzena edició del Cicle internacional d'orgue, que organitzen conjuntament l'Arxiprestat d'Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà. Silva Manfrè, organista titular de l'església de Santa Tecla de Viena, i Enric Ribalta, concertista de flauta travessera, oferiran un recorregut per cinc segles d'història de la música (renaixement, barroc i actualitat) amb el fil conductor de la dansa. Durant el concert, també tindrà lloc l'estrena de l'obra Invocació (deu versos per la pau), escrita per l'organista Ignacio Ribas Taléns.

Al llarg de les onze edicions que s'han celebrat, l'Arxiprestat d'Andorra i la Fundació Crèdit Andor- rà, organitzadors del cicle de concerts, han treballat per oferir una programació de qualitat, que inclou diversos estils organístics i èpoques creatives des del segle XVI fins a l'actualitat, així com combinacions amb altres instruments.

El cicle inclou quatre concerts que se celebraran al llarg del mes d'agost a les esglésies d'Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i la Massana. A través d'aquests concerts, els organitzadors pretenen fer conèixer les composicions d'orgue, la seva importància per a la història de la música i la riquesa del patrimoni històric i cultural de les esglésies andorranes.

El concert tindrà lloc a l'església de Sant Pere Màrtir d'Escaldes-Engordany dimecres 18 d'agost, a les 21.30h. L'entrada és gratuïta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT