PUBLICITAT

Barcia admet que hi hauran dos candidats a Secretari

  • L'aspirant del grup mixt serà amb tota probabilitat Sílvia Bonet
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El president suplent del grup mixt, Gerard Barcia, creu que probablement hi hagi dues candidatures a ocupar la secretaria de la Sindicatura, després de la dimissió del fins ara secretari, David Rios, que passa a ser president del grup parlamentari socialdemòcrata.

Així ho va manifestar Barcia en una entrevista al programa Ara i Aquí de RNA on va afegir que s'intentarà la via del consens tot i que «ho veig difícil tal com han començat les coses».

Gerard Barcia va assenyalar que per part del grup mixt no hi haurà problemes per repartir la presència en les comissions i delegacions internacionals, que considera que ja «està bé com està». Barcia va recordar en relació a l'elecció del secretari del Consell General que normalment aquests procediments es consensuen amb l'oposició, però que cal tenir en compte que ara hi ha dos grups.

En el cas que presentessin una candidatura, la probable candidata seria Sílvia Bonet, tot i que Barcia va explicar que caldrà esperar que torni d'Estrasburg perquè es pronunciï sobre aquesta qüestió. El president suplent del grup mixt també va indicar que de moment no han parlat amb el grup parlamentari demòcrata sobre aquesta qüestió.

FUTUR DEL GRUP / D'altra banda, Barcia també va fer referència al futur de Socialdemocràcia i Progrés. En aquest sentit, va manifestar que aquest no serà el nom de la futura formació política o plataforma, i que només s'utilitzarà durant els mesos que queden de legislatura per mantenir-se fidels al programa amb el que es van presentar.

A partir d'aquí, va dir Barcia, la plataforma «seguirà un camí totalment diferent de Socialdemocràcia i Progrés». En tot cas, Barcia va deixar clar que la futura formació política encara no té nom i que «no hauria d'estar liderada per cap membre de Socialdemocràcia i Progrés».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT