PUBLICITAT

Arrenca l'Andorra BWMF amb Jané de protagonista

  • La piscina dels Serradells acull el centenar de partits i més de 400 nens
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un dels partits de waterpolo al Serradells, ahir Foto: ÀLEX LARA

Des d'avui i fins el 8 de setembre la piscina dels Serradells d'Andorra la Vella estarà a vessar de nens i nenes cadets i infantils que tenen com a passió el waterpolo. Al mateix temps, hi haurà un clínic impartit per una figura mundial com és l'entrenador català Joan Jané, exseleccionador espanyol, campió olímpic i del món, entre d'altres títols. Tot, en el marc que proposa la primera edició del BWMF Andorra Cup (Be Water My Friend).

La competició per als 32 equips inscrits en aquest I BWMF Andorra Cup i els més de 400 nens i nenes que hi participen comença avui. Al llarg de la cita esportiva es podran veure 100 partits de waterpolo. Cada equip disputarà el mateix número de duels: 6.

En la categoria infantil (2000-2001), competiran 8 equips espanyols (CN Manresa, CN Molins de Rei, CN Sant Andreu, CN Sant Feliu, CN Terrassa, EM El Olivar, CN Helios i Leioa-Askartza), 5 d'italians (Brescia Pallanuoto, Busto Nuoto ASD, Latina Pallanuoto, Verona SM i Vicenza Libertas), un de Grècia (AC Nireas Geraka), d'Hongria (Avus Szombathely) i d'Anglaterra (Sheffield SC).

En la categoria cadet (1998-1999), altres 8 equips espanyols (CN Catalunya, CN Manresa, CN Molins de Rei, CN Rubí, CN Sant Feliu, CN Terrassa, Askartza-Leioa i la Selecció d'Aragó), 5 d'Itàlia (Brescia Pallanuoto, Latina Pallanuoto, Leosardi de Cagliari, Verona SM i Vicenza Libertas), 1 de Croàcia (Mladost), 1 d'Anglaterra (Sheffield SC) i un d'Hongria (Avus Szombathely).

La presència de Jané li dóna un plus a aquesta cita esportiva on fins i tot estan implicats, no només els membres de la FAN, sinó també el club Taurons d'Encamp Pas de la Casa, que hi participa activament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT