PUBLICITAT

La selecció cau 3-1 amb Rússia 4 a l'Olimpíada

EL PERIÒDIC
KHANTY-MANSIYSK

Periodic
De la Riva --assegut-- i Rechi, el primer dia a l'Olimpíada. Foto: FEVA

Només Òscar de la Riva va estar a l'alçada de les circumstàncies en la vuitena jornada de l'Olimpíada que s'està disputant a Khanty-Mansiysk. El primer tauler andorrà va guanyar la seva partida però no Marc Simonet, Daniel José i Raúl Garcia, per tant Andorra va perdre 3-1 contra Rússia 4. Sobre el paper es tractava d'un rival superior en ELO jugador per jugador, però a la pràctica el cert és que el combinat nacional podia haver tret fins i tot un empat.

El primer en acabar ha estat De la Riva en el primer tauler que ha vençut amb les peces negres Sanan Sjugirov, una de les joves promeses soviètiques de tant sols 17 anys que amb un joc poc peculiar va complicar molt el punt.

Poc desprès la derrota en el quart tauler de Daniel Jose tornava a posar l'empat. El seu rival, Yoshan Valeriy, el va sorprendre amb un joc poc usual en ell.

Les dues partides que quedaven tenien un bon aspecte i es podia somniar amb el 2-2 però malauradament en els destrets de temps, els dos jugadors andorrans van cometre petites imprecisions que van acabar sent decisives. Simonet va cedir davant Vladimir Genba i Garcia contra Ilia Iljiushenok després de cinc hores de joc.

Avui toca Malàsia, amb un rànquing lleugerament superior.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT