PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El ministre Cinca diu que per fer política "no s'hi val tot"

La Policia investiga una trucada contra el titular de Finances i Funció Pública i el director del SAAS

Per EL PERIODIC

Edifici de la policia
Edifici de la policia | Tony Lara
El Servei de Policia ha obert una investigació per una trucada rebuda a la seu d’RTVA aquest dijous a la nit, durant l’emissió del debat televisat dels candidats territorials d’Andorra la Vella. 

El Servei de Policia va rebre l’avís del responsable de l’empresa de seguretat que assumeix durant la nit l’atenció telefònica de RTVA, en què referia que a les 22.40 hores una treballadora de l’empresa esmentada havia rebut una trucada amb contingut amenaçador contra el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, que en aquell moment participava en el debat. També va manifestar que la trucada havia estat realitzada per un individu que no s’havia identificat. 

Per aquest motiu, la Policia va decidir immediatament de reforçar la seguretat i l’acompanyament del ministre, i iniciar la corresponent investigació. 

No obstant això, en la declaració que posteriorment va prestar l’operadora de l’empresa de seguretat que va atendre la trucada, va precisar que l’individu mencionat no havia amenaçat el ministre de Finances i Funció Pública, però que havia acusat a aquest darrer i també al director general del Servei Andorrà d’Assistència Sanitària (SAAS), Lluís Burgués, de “criminals i assassins”, arran de la malaltia greu que pateix un familiar seu. 

La investigació policial es manté oberta actualment. 

Cinca va relativitzar la trucada anònima i la va atribuir a un pertorbat. El ministre de Finances en funcions va assegurar que per fer política "no s'hi val tot".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT