Sant Julià de Lòria

L’FC Lusitans és més líder malgrat empatar

La derrota de la UE Santa Coloma deixa a tres punts els dos equips colomencs

Per #GASS

Alberto Molina pica una falta en el partit disputat a Aixovall, ahir. FOTO: TONY LARA | TONY LARA
Un empat no sol ser un resultat que deixi content a ningú, però el Lusitans pot fer un balanç positiu de la segona jornada dels playoff pel títol. Amb l’empat davant l’FC Santa Coloma per 1-1, els de Vicenç Marques es van mantenir a tres punts del conjunt de Richard Imbernón en la classificació, que ara ocupa la segona plaça empatat a punts amb la UE Santa Coloma, que va perdre. A falta de quatre jornades, el Lusitans es manté a tres punts dels perseguidors, encara que encara queda molt i s’esperen molts canvis en la taula.

El Lusitans va començar avisant a la porteria d’Eloy Casals amb un xut d’Òscar Sonejee en el minut quatre, però el porter colomenc va estar molt atent per blocar. Ho va haver de tornar fer en el minut 19, en un xut des de fora l’àrea d’Alfi Conteh. Però tot i les primeres aproximacions del Lusitans, va ser l’FC Santa Coloma qui va marcar el primer gol del partit. Marc Rebés va aprofitar un refús de Nuno Ribiero dins l’àrea per afusellar la porteria i posar l’1-0 en el marcador. Això va ser al minut 24 de la primera meitat, i 20 minuts després va arribar la resposta del Lusitans, amb un gol de cap de l’internacional andorrà, Òscar Sonejee. Amb l’empat es va arribar al descans d’un partit que prometia molt de cara a la segona meitat.

Tot i això, cap dels dos equips va ser capaç de superar el porter de l’altre i es va arribar al final del partit amb el mateix resultat que en el descans. En els primers instants de la segona meitat, hi va haver una anada i tornada d’ocasions dels dos equips, però cap d’elles va poder fer canviar el marcador. Així doncs, el Lusitans es va quedar més líder i l’FC Santa Coloma es va situar segon.