PUBLICITAT

Andorra la Vella

Peñarroya juga al gat i al ratolí amb la lesió d’Stojanovski

El macedoni no ha entrenat en tota la setmana però el tècnic del MoraBanc no el descarta contra el CAI

Per Iván Moure

Vojdan Stojanovski, pensatiu el dia de la seva presentació amb el BCA, el 3 de febrer passat.
Vojdan Stojanovski, pensatiu el dia de la seva presentació amb el BCA, el 3 de febrer passat.
Vojdan Stojanovski és, a efectes d’infermeria, sembla ser el gran maldecap per a Joan Peñarroya. El macedoni continua de baixa i de fet no ha pogut entrenar en tota la setmana però el tècnic del MoraBanc es resisteix a descartar-lo i ha optat per jugar al gat i el ratolí amb si estarà o no vestit de curt avui al pavelló Príncep Felipe en el partit contra el CAI Saragossa (20.30 hores).
 
«Esperarem fins a l’últim moment per veure si ens pot ajudar tot i que sembla difícil. Les lesions musculars són delicades i no pensem arriscar», va assenyalar ahir Peñarroya sobre l’únic jugador de la plantilla amb problemes físics de pes. Ja ha dit el tècnic egarenc que es tracta d’un jugador important sobretot en la faceta anotadora, com també sabrà el seu homòleg Joaquín Ruiz, per tant aquesta incertesa que transmet pot ser també una bona estratègia per no donar pistes a un rival que ocupa l’última posició del play-off i que farà que sigui un partit d’aquells a cara de gos: «Els dos necessitem guanyar, en el nostre cas per sortir de la situació de compromís que tenim».
 
El CAI és un dels cinc equips –amb Baskònia, Joventut, Sevilla i Gran Canària– contra els quals el MoraBanc va saber guanyar en la primera volta. Ara, malgrat ser un equip renovat, Peñarroya va admetre que espera «un partit similar» tot i parlar meravelles del quadre aragonès: «Davant hi haurà un equip amb jugadors contrastats, una afició que empeny, una pista complicada, un equip de play-off... Haurem de fer un bon partit a les dues bandes del camp perquè té jugadors desequilibrants. Goulding de tres, Robinson amb capacitat individual, Jelovac i Landry són quatres d’enorme nivell, els seus pivots són alts i forts que controlen pintura, els bases són molt directors... Es tracta d’un molt bon equip, hem de fer que no juguin còmodes en accions individuals, que no trobin el ritme. Si juguen fàcil et poden fer mal».
 
Després de les declaracions de dimarts del tècnic del MoraBanc sobre els àrbitres, ahir de nou va ser qüestionat però va parlar amb més moderació: «Parleu vosaltres [els mitjans de comunicació], d’això. Vaig fer un comentari però és una cosa que no fem. No pensem diferent a ahir però sabem qui som, com volem jugar i ens volen centrar en això. L’arbitratge es una part més del joc i si ens xiulen be, bé; i si no ens xiulen tan bé, doncs a fer el mateix que les darreres jornades: Fer la nostra feina i intentar guanyar».
 
JUGAR BÉ SÍ O SÍ
El  que té clar Peñarroya és que s’ha de jugar bé sí o sí. «No sé si millor o pitjor que a València perquè no es poden extrapolar situacions ni rivals», va deixar clar, «hem de fer un bon partit i ja està». 
 
Del mateix parer és Nathan Jawai, qui va estrenar-se amb la samarreta del MoraBanc el 28 de desembre passat contra l’equip aragonès i que des de llavors porta 15 partits com a tricolor: «Espero un partit molt dur, com en la primera volta, on tot i les distàncies que vam adquirir van tornar a entrar en el partit. És un equip molt dur i molt físic, a la meva posició també hi ha jugadors amb aquestes característiques. El que està clar és que tindrem opcions de guanyar si fem les coses bé».
 
«DES QUE NO EM QUEIXO, MILLORO»
El sostre australià és un dels més perjudicats per les faltes personals però ell, que ha parlat d’aquest tema diverses vegades amb el cos tècnic, té la recepta perquè això no li afecti: «que no és bo per a mi ni per al meu joc capficar-me en això. Des de que intento no dir res quan crec que no és una decisió justa el meu joc ha millorat i no es veu afectat».
PUBLICITAT
PUBLICITAT