Agramunt

Pateix per no estar encertat

L’FC Andorra venç a Agramunt i suma el sisè triomf seguit

Per #GASS

Ludo, autor del gol de la victòria, en el partit contra el Borges Blanques. FOTO: J. J. B. | J. J. B.
Partit espès de l’FC Andorra després d’estar dues setmanes seguides sense jugar. Tot i així suma la sisena victòria consecutiva i segueix el mà a mà amb l’altètic Alpicat, perquè cap dels dos no falla, i a més encara es distancien més del tercer classificat. Els tricolors es van imposar al CF Agramunt Escola Gerard Gatell pert 0-1.

Van tenir el domini del matx, però no es va veure reflectit en forma de gols. I això que d’oportunitats en van tenir, però faltava encert. A nivell de joc l’equip no va estar fi. En la primera part Mateo va rematar massa alt en la sortida d’un córner i Riera al lateral de la xarxa. Qui va encertar entre els tres pals va ser Ludo al minut 42. Victor Hugo per banda dreta va arribar fins a la línia de fons, per assitir al primer pal a Ludo, que s’encarregava de marcar.

En la segona part va continuar la mateixa tònica, amb els andorrans dominant i l’Agramunt inactiu en atac. Esperava més poder sorprendre en algun contraatac. Ludo i Juli van poder sentenciar, però no van aconseguir marcar. Tampoc en les darrers instants els lleidatans van poder empatar, però Pol ho va saber resoldre. «Se’ns ha notat molt la falta de competició de les últimes setmanes», indica el tècnic tricolor, Justo Ruiz, remarcant que «al final hem patit perquè hem fallat moltes pilotes clares davant el porter».