PUBLICITAT

El Periòdic

ACO i Cd’O encetaran converses encarades a una possible aliança

La minoria ordinenca rebutja les obres a l’Hotel Casamanya

Per Marisa da Costa

Els consellers del Comú d’Ordino debaten els punts de l’acta constituent del Consell desenvolupat ahir.
Els consellers del Comú d’Ordino debaten els punts de l’acta constituent del Consell desenvolupat ahir. | ANA/M.C.
Les dues forces al càrrec de la gestió comunal ordinenca no descarten la possibilitat d’unir-se de cara a les eleccions comunals previstes pel proper mes de desembre. Ambdues parts van coincidir en afirmar que les relacions establertes durant la legislatura que s’esgota s’han desenvolupat en un context cordial, facilitant la gestió de la parròquia. És per aquest motiu que Convergents d’Ordino (Cd’O) i Acció Comunal d’Ordino (ACO) iniciaran trobades a partir de la setmana vinent per tal de, si s’escau, «arribar a un acord» amb què es pretén «presentar una bona candidatura per a la parròquia», segons va considerar Enric Dolsa, qui va descartar presentar la seva candidatura per encapçalar de nou l’òrgan comunal.
 
Majoria i minoria van concordar en distingir «la política general de la que es desenvolupa a nivell local» i en emfasitzar la importància de mantenir relacions fluïdes per al bé dels ciutadans.
 
Ara per ara i malgrat «la constant col·laboració i treball conjunt» ressaltada pel conseller de Finances, Jordi Ordóñez, «no s’ha parlat d’un candidat» perquè tot just «s’ha començat a parlar d’un acord al que estem oberts».
 
HOTEL CASAMANYA/ El punt del dia que major discrepàncies va suscitar durant el consell ordinari d’ahir és la intenció de tapiar amb blocs de formigó i amb acer les finestres de l’Hotel Casamanya com a mesura de seguretat. La minoria es va mostrar en desacord apuntant la categoria de «bé cultural» de l’edifici, en què s’hauria de fer una important tasca de restauració de la façana per embellir l’entrada del poble i no empitjorar-ne la imatge.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT