PUBLICITAT

Andorra La Vella

Minguillón, a Lisboa per la capitalitat iberoamericana

S’han obert línies de col·laboració i d’intercanvi

Per EL PERIÒDIC

La directora de Casa d’Amèrica Latina, amb Jordi Minguillón.
La directora de Casa d’Amèrica Latina, amb Jordi Minguillón. | COMÚ D’ANDORRA LA VELLA
Una delegació d’Andorra la Vella, encapçalada pel cònsol major, Jordi Minguillón, es va desplaçar a Lisboa per mantenir entrevistes amb polítics i gestors culturals de la capital portuguesa. L’objectiu ha estat obrir línies de col·laboració i d’intercanvi per dissenyar la programació dels actes que constituiran el nucli central de la pròxima cita amb la  capitalitat cultural iberoamericana, el pròxim any 2016, a la capital del Principat.
 
La delegació es va desplaçar a Lisboa per reunir-se amb Manuela Júdice, directora del centre de la ‘Casa de América Latina’, i també amb Catarina Vaz Pinto, consellera de Cultura de la ‘Câmara Municipal’ de la capital portuguesa. L’objectiu d’aquestes trobades ha estat marcar les línies mestres de les actuacions que es duran a terme durant la celebració de la capitalitat andorrana d’aquest esdeveniment.
 
A més, també van mantenir reunions preparatòries a la ‘Câmara Municipal’ en el marc de la propera reunió del comitè executiu de la Unió de Ciutats Capitals Iberoamericanes, que tindrà lloc a Andorra la Vella el mes de setembre. Cal recordar que durant tot el 2016, Andorra la Vella serà Capital Cultural Iberoamericana. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT