PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Don Denis serà l’espònsor de l’FC Santa Coloma

L'equip de Richard Imbernón fitxa Iban Parra i Víctor Rodríguez

Per Iván Moure

Imbernón, Denis i Ilde amb les samarretes del l'FC Don Denis Santa Coloma amb què el campió d'Andorra jugarà la Champions.
Imbernón, Denis i Ilde amb les samarretes del l'FC Don Denis Santa Coloma amb què el campió d'Andorra jugarà la Champions. | TONY LARA
La crisi econòmica ha provocat que  la Lliga Nacional no tingués patrocinadors principals, d’aquells que s’exhibeixen a la samarreta a canvi d’un bon grapat d’euros però el campió de Primera i futur representant a la primera ronda de la prèvia de la Champions ha canviat aquesta dinàmica. Des d’ara fins el juny del 2017, Restaurant Don Denis serà el seu espònsor.
 
A nivell esportiu i pensant en la plantilla per a la màxima competició continental, que acollirà els partits d’anada el 29 o 30 de juny i la tornada el 8 o 9 de juliol, Richard Imbernón només tindrà dues cares noves: «Després de la gran temporada feta hem ofert la renovació a tots els jugadors», va indic ar. Només hi ha la baixa de Lucas i les altes, ja per a tota la temporada, d’Iban Parra (Balaguer) i Víctor Rodríguez (UE Santa Coloma).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT