PUBLICITAT

Bakú

La selecció s’enfrontarà a Lituània als setzens de final

Els tricolors cauen en els dos partits del segon dia contra els rivals més forts

Per EL PERIÒDIC

La selecció andorrana de 3x3 disputarà el partit de setzens de final davant Lituània, un conjunt que ha fet un balanç de dues victòries i una derrota en la fase de grups, guanyant a Israel i Romania i perdent davant Eslovènia. 
 
En la jornada d’ahir, Andorra va perdre els dos duels que va disputar, el primer davant República Txeca, per 20-11, i el segon davant l’amfitriona, Azerbaidjan, per 14-20. Tot i caure en els dos enfrontaments, el conjunt dirigit per Jordi Olcina va competir bé, sobretot en el duel davant la favorita, que comptava amb un jugador nord-americà que es presenta com un dels jugadors més bons de la competició, Obrain Moses. Tot i això, la derrota no es va poder evitar i els tricolors van caure a la tercera posició del grup D. «Hem competit bé i sortim motivats dels dos partits. Penso que hem pujat un esgraó i ara els rivals ens tenen més en compte després de veure el nostre nivell», va comentar Olcina al finalitzar la jornada.
 
En el primer dels dos partits, contra República Txeca, van penalitzar les faltes personals ja que el tir lliure va acabar sent la principal arma dels txecs, que van transformar nou dels dotze llançaments que van intentar des de la línia de personal. 
 
Pel que fa al rival d’avui, el seleccionador va comentar que «no és un equip físic, a diferència d’Azerbaidjan, però són molt atlètics» i que el triomf «serà complicat». Malgrat la dificultat que tindran els quatre jugadors andorrans, el tècnic es va mostrar positiu i va explicar que «els rivals ens respecten i saben que podem donar alguna sorpresa». 
 
La Grècia de Bogris se la juga amb Bèlgica

El jugador del BC MoraBanc Andorra, Georgios Bogris, que aquests dies també està disputant el Campionat Europeu de 3x3 amb la selecció de Grècia, va caure ahir en l’únic partit que va realitzar davant Sèrbia. Bogris va ser el millor del seu equip, millorant clarament els percentatges individuals de llançament, apartat en el qual no va estar fi el primer dia. El pivot grec va realitzar sis punts en 5 de 6 en llançaments interiors i va transformar un tir lliure dels dos que va intentar. 
Aquesta desfeta va condemnar Grècia a la segona posició del seu grup i avui s’enfrontarà a la selecció de Bèlgica en els setzens de final en un dels primers partits del dia.
PUBLICITAT
PUBLICITAT