PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Torna l’Espai Jove al Centre Cívic l’Escorxador amb noves activitats

Es pretén fer sortides a la natura, tornejos de videojocs i tallers diversos

Per EL PERIÒDIC

Competició de videojocs de la inauguració de l’Espai Jove.
Competició de videojocs de la inauguració de l’Espai Jove. | RÀDIOSEU
A petició del Consell Municipal de Joves de la Seu d’Urgell, on hi participen representants dels alumnes de primer a quart d’ESO de l’Institut Joan Brudieu i del Col.legi La Salle, el passat dissabte 20 de juny es va reobrir el Casal de Joves ubicat al Centre Cívic l’Escorxador, amb el nou nom d’Espai Jove.
 
Per iniciar la nova etapa de l’equipament, es va organitzar un torneig de videojocs, centrat en el joc FIFA 14 de la PS4. On en total hi van participar un total de 12 joves.
La intenció d’aquest Espai Jove serà «portar a terme mensualment i en caps de setmana diferents activitats a demanda del jovent urgellenc», segons van informar els integrants de l’espai. A més, van poder avançar que algunes de les activitats que es programaran properament són sortides a la natura, més tornejos de videojocs o tallers, entre d’altres.
 
Objectius de l’Espai Jove / Segons informen els col·laboradors de l’espai, aquest vol ser un espai de referència pels joves del municipi, centralitzar els recursos adreçats a la població jove i facilitar el camí per l’autonomia del jove. A més d’organitzar el teixit associatiu juvenil.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT