PUBLICITAT

Andorra la Vella

Gorka Aixàs veu complicat poder fitxar a Albert Miralles

El president del MoraBanc confirma que també hi ha interès per Daniel Clark

Per ALBERT CANES

Pere Augé, Xavier Altimir i Gorka Aixàs, ahir en la presentació de la col·laboració entre el BCA i CEA.
Pere Augé, Xavier Altimir i Gorka Aixàs, ahir en la presentació de la col·laboració entre el BCA i CEA. | EMILIO PRENAS
El president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, va fer un petit balanç de l’actualitat del club, que de moment no ha fet cap fitxatge i compta amb cinc jugadors per a la temporada vinent: David Navarro, Vojdan Stojanovski, Betinho Gomes, Thomas Schreiner i Víctor Sada. «Estem a l’espera. Els jugadors estan mirant a veure si tenen millors ofertes que les del nostre club. Sabem que el nostre moment arribarà a l’agost», va comentar el president de l’entitat, que entén les situacions d’alguns jugadors que prefereixin mirar quina és la millor opció per a ells amb calma. 
 
Aixàs no va amagar l’interès per Albert Miralles, del FIATC Joventut, i per Daniel Clark, dels Montakit Fuenlabrada, dos noms que han sonat als mitjans de comunicació aquests dies. Pel que fa al jugador català, Aixàs va explicar la dificultat d’adquirir-lo ja que el club verd-i-negre i Miralles han expressat el seu desig de continuar junts. «És un jugador interessant. Hem preguntat per la seva situació, però vol continuar a la Penya i l’equip compta amb ell». Més probable veu el president la incorporació de l'anglès, tot i que hi ha varis factors que condicionen la seva negociació amb el MoraBanc. «La situació de Clark és diferent, no està prou definida, però esperem que a partir de la setmana vinent ho estigui. També ens agrada», va afegir, recordant que el Fuenlabrada encara ha d’assegurar la seva plaça a l’ACB per la no inscripció de l’Ourense. 
 
El president del BCA també va abordar els temes dels quatre jugadors de la plantilla que no tenen el futur proper definit. Són els casos de Luka Bogdanovic, Nathan Jawai, Marc Blanch i Shaun Green. Per als dos primers es van reservar el dret de tanteig i Aixàs va comentar que «estan a l’espera de veure si reben millors ofertes per part d’altres clubs». La incorporació de Clark també va lligada a la continuïtat o no de Bogdanovic. Pel que fa a Blanch i Green, de qui no es van reservar el dret de tanteig, el president va comentar que «no estan descartats del tot» i va afegir que «depèn del com vagi el mercat prendran una decisió».
 
Ambaixador esportiu de la CEA

Tot plegat va ser en motiu de l’acte en què el BC Andorra va ser proclamat ambaixador esportiu de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), afegint-se així a altres membres com Albert Llovera, Douglas Pate o el CV Andorra. El president de la CEA, Xavier Altimir, i el vicepresident, Pere Augé, van acompanyar Aixàs per oficialitzar l’acord de col·laboració entre els dos organismes per tal de reforçar-se mútuament i promocionar la imatge d’Andorra tant dins com fora del país.
PUBLICITAT
PUBLICITAT