PUBLICITAT

Encamp

Augmenten les excursions amb el Funicamp a l’estiu

El cònsol inaugura les activitats estiuenques entorn del giny

Per Marisa da Costa

Una de les cabines del Funicamp entra en l’etapa inicial del telecadira.
Una de les cabines del Funicamp entra en l’etapa inicial del telecadira. | Tony Lara
Després de transcorreguts uns dies de la reobertura del Funicamp per a la temporada estival, un cop clausurada la temporada hivernal,el cònsol major d’Encamp, Jordi Mas, va inaugurar aprofitar ahir la presentació de la Purito per inaugurar les activitats que el poble reprenia a finals del passat mes de juliol. 
 
Mas es va mostrar satisfet amb les dues primeres setmanes d’obertura del giny; malgrat l’estiu no sigui un període amb especial afluència, des del departament de Turisme de la parròquia celebren la resposta que els visitants estan donant a les proposicions que s’ofereixen. El cònsol assegurava que, si bé la meteorologia no ha acompanyat en diverses jornades «ens estem trobant amb resultats per sobre dels de l’any passat», tot afegint «que estem tenint quotes de clientela superiors» i que «s’estan incrementant el nombre de visitants any rere any». 
 
En conseqüència, l’òrgan comunal té la voluntat de donar continuïtat a activitats com l’excursió amb 4x4 des de la zona de Solanelles, on finalitza el recorregut del telecabina, fins al Circuit dels Llacs de Pessons, tot passant per l’Orri del Cubil, on una pastora condueix els visitants pels costums i tradicions que millor caracteritzen el Principat.
 
Eleccions comunals/ Si bé des del seu grup s’ha fet manifesta la voluntat que Mas segueixi al capdavant de l’òrgan, sembla que, per ara i a falta de quatre mesos per als comicis, el cònsol no ha decidit el seu futur paper. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT