PUBLICITAT

Encamp

Moment de diversió per al Barça amb l’Àrea de joves d’Encamp

Els cracs blaugranes dediquen part de la tarda a jugar amb els nens i signar autògrafs

Per El Periòdic

Els jugadors del Barça signen autògrafs als joves d’Encamp, ahir.
Els jugadors del Barça signen autògrafs als joves d’Encamp, ahir. | TONY LARA
Habitualment, la secció d’handbol del FC Barcelona aprofita la seva ja tradicional estada de pretemporada a la parròquia d’Encamp per passar una estona amb els infants de l’Àrea de jovent de la parròquia.
 
Ahir, els actuals campions de la EHF Champions League, que han fet història amb un ple de 7 de 7 en títols, han aprofitat els moments de temps lliure que tenen entre els àpats i les sessions dobles d’entrenament per convidar els infants de l’Àrea de Jovent al pavelló del Complex esportiu i sociocultural d’Encamp. La intenció: compartit entrenaments, jocs, xerrades, riures. Desenes d’infants d’entre sis i onze anys s’han barrejat amb alguns dels millors jugadors del món per aprendre els fonaments de l’handbol a través de jocs i exercicis. 
 
Després d’una mitja hora de diversió i de la foto de família de rigor, l’equip, que enguany ho ha guanyat tot, ha signat autògrafs a tots els infants. No hi era el mediàtic Karabatic, nomenat al febrer millor jugador del món i que marxa al PSG, però sí els nous fitxatges Marko Kopljar, de Crpàcia, i el polonès Kamil Syprzak També hi ha hagut temps per a les instantànies abans d’acabar una jornada que de ben segur, es tornarà a viure l’estiu de l’any que ve, ja que el Barça i Encamp acaben de renovar l’acord per dos anys. Finalitzada la sessió de la tarda, Xavi Pascual i companyia, que van arribar dilluns, van tornar a Barcelona. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT