PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Dòria aconsegueix la classificació per a les semis en C1 als Mundials

Les jornades del primer dia deixen fora de competició Pellicer i Pastor

Per El Periòdic

Dòria, ahir durant la classificatòria de C1 en la qual s’ha classificat per a les semifinals.
Dòria, ahir durant la classificatòria de C1 en la qual s’ha classificat per a les semifinals. | Agustí Cucurulls i Lua Cousillas
Era la primera participació en uns Mundials absoluts per a les tres joves representants del Principat en la gran cita mundialista que va començar ahir a la Seu d’Urgell. L’objetiu era buscar una plaça en les semifinals, cosa molt complicada per a totes tres, joves i inexpertes, però va haver-hi una que va aconseguir la fita.
Es tracta de Mònica Dòria, que va protagonitzar una fantàstica carrera en la categoria C1 i demà podrà tornar a mullar la seva canoa en aquests  Mundials. En la primera mànega va tocar dues banderes i va caure a la 17a posició de les 30 que hi havien en competició però en la segona, malgrat tocar-ne set i perdre una, va obtenir la tercera posició. Així doncs demà serà una de les vint que disputaran la semifinal.
 
També hi havia en aquesta categoria Laura Pellicer,la qual va ser la 21a en la primera baixada amb cinc banderes tocades, i la 9a amb dues tocades i una saltada en la segona, que la deixen fora de competició. 
 
Totes tres participaven en la categoria K1 i la millor va tornar a ser Dòria, que malgrat tot no va poder classificar-se. Va fer un 45è lloc de 60 participants en la primera baixada acabant a més de 10 segons de la 23a –que marca el tall de la classificació– i tornar a fer un 17è lloc amb dues tocades en la segona. Insuficient com també el 52è lloc i el 27è de Zoé Pastor i el 53è i 27è de Pellicer. Eliminades les tres. Avui, torn de les semifinals de K1. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT