PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Corral substitueix Sebastian a la banqueta de l’Andorra HC

El club vol donar un canvi de rumb i el fins ara entrenador del primer equip dirigirà varis equips de la base

Per JOAN JOSEP BLASCO

Corral i Sebastian, dirigint la selecció sub-17 en el passat Europeu de Luso.
Corral i Sebastian, dirigint la selecció sub-17 en el passat Europeu de Luso. | CERS
Qui les últimes temporades havia dirigit des de la banqueta a l’Andorra HC passa el relleu. Juan Sebastian deixa de ser l’entrenador del conjunt sènior de l’entitat, i el substitueix Roger Corral. La directiva considera que aquest canvi és necessari per tal de donar un nou impuls a l’equip, que les últimes temporades ha tractat d’assolir l’ascens a Primera Catalana sense èxit.
 
Aquest és un canvi de cromos. Perquè Corral, que fins ara treballava amb la base, es farà càrrec del sènior i el júnior, mentre que Sebastian a partir d’ara ho farà amb les categories inferiors. Tots dos treballen també conjuntament amb les selecicons sub-17 i sub-20. «Busquem un cop d’efecte. No és cap càstig per a ningú. L’equip sènior estava empoltronat i a vegades va bé una mica de moviment. Ho fem per donar un canvi d’aires», assegura Jaume Solé, president de l’Andorra HC. Vol deixar clar que no estan decebuts amb la tasca fins ara de Sebasian: «Estem molt contents amb la seva feina. No tenim cap queixa. Està fent un gran treball amb els joves».
 
I aquesta novetat a la banqueta es produeix perquè els resultats siguin diferents, ja que la pròxima temporada «l’objectiu és intentar pujar de categoria. Fa anys que ho intentem i esperem que aquesta sigui la bona». Solé espera que hi hagi una major regularitat que en campanyes passades: «Sempre hi ha un sot al desembre, en el qual perdem partits. A veure si ho podem corregir, perquè a vegades fem una primera volta espectacular, al desembre perdem punts tontament i després et quedés sense aconseguir l’ascens». Per a l’entitat, «és important pujar, per a que es pugui veure aquí al país millors partits d’hoquei. Això animarà a la gent per venir-nos a veure i motivarà als joves. Hi haurà més qualitat a la pista». On no es presenten novetats és a la plantilla. El projecte segueix passant per confiar en els jugadors formats a casa. «Ens volem recolzar bastant en els juvenils que pugen. La qüestió és que es motivin, juguin el màxim i se sentin importants dins l’equip. Que tinguin protagonisme».
 
Debutarà a la tercera jornada

L’equip té els dos primers partits de Lliga ajornats perquè alguns dels jugadors són al Mundial sub-20, que es disputa del 19 al 26 d’aquest mes a Vilanova i la Geltrú. El 20 havia de debutar a la pista de l’HC Salt, i el 25 rebia el CH Lloret. L’estrena serà el 3 d’octubre en la visita al CP Roda.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT