Feltre (Itàlia)

Irineu Esteve mostra el seu bon estat de forma a Itàlia

L'andorrà guanya el Grand Prix Internacional Sportful en categoria junior de 'roller ski'

Per EL PERIÒDIC

Els 10 primers classificats de la cursa, amb Irineu Esteve a l'esquerra.
Els 10 primers classificats de la cursa, amb Irineu Esteve a l'esquerra. | ECLRN
L’esquiador de fons andorrà, Irineu Esteve, va participar aquest cap de setmana a Feltre al Grand Prix Internacional Sportful, una prova italiana d’esquí de rodes, en la qual es va imposar amb claredat en la categoria júnior. A més a més, Esteve va ser el novè millor de la classificació absoluta, la qual comptava amb diversos esquiadors de fons de Copa del Món, i també va ser el primer corredor no italià en arribar a meta.

Tot plegat és una mostra de la fortalesa física en la qual es troba l’andorrà, encara en període de pretemporada. El temps que va fer el corredor de l’Esquí Club La Rabassa-Naturlàndia n’és una prova clara ja que va completar els nou quilòmetres de recorregut en 33.10 minuts, només un minut i mig més lent que el primer classificat, Francesco Deabiani. A més a més, li va treure 3.15 minuts al segon de la categoria júnior, Matteo Andreola.

Aquesta prova és una més de pretemporada i a Esteve encara li resten vàries proves per seguir treballant i posant-se encara més a to. El seu entrenador, Joan Erola, va mostrar la seva satisfacció pel resultat del seu corredor a la prova italiana: «Hem fet un altre pas endavant pel que fa al nostre objectiu principal, que és el rendiment».

En l’entrega de premis, els 10 millors classificats van rebre un obsequi per part de l’organització, i durant la cerimònia es va destacar el fet que un corredor júnior fos en el Top-10 en una prova que va aplegar més de 100 participants.

També es va desplaçar a Feltre per disputar la cursa la recent incorporada al club, Carola Vila, que va destacar amb una cinquena plaça en la categoria aspirant, amb un temps de 32.09 minuts en un circuit diferent al d’Esteve. La corredora andorrana va finalitzar a 4.59,5 minuts de la guanyadora, Cristina Pittin.