PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Consolidar un projecte

El CV Encamp treballa per reunir el pressupost necessari per afrontar la Segona Divisió, mentre que incideix en poder formar una base per treure jugadors de cara al futur de l’entitat

Per JOAN JOSEP BLASCO

Bloqueig encampadà en un matx del curs passat.
Bloqueig encampadà en un matx del curs passat. | CV Encamp
La temporada passada va ser la de l’estrena del CV Encamp. Va assolir l’ascens sobradament, només perdent un partit en tota la campanya, i quan ja ho tenia tot decidit. El club s’ha quedat cop el referent del vòlei nacional i compta amb una sèrie d’objectius que l’han de permetre consolidar-se com a entitat i que comporti que l’esport que practiquen torni a tenir volada al país.
 
Dissabte es posa en marxa debutant davant l’AE Carles Vallbona Granollers a la Segona Divisió, categoria que es van guanyar el curs passat. Van fer-ho de forma abassegadora. Aquesta vegada, de nou, «tenim una altra vegada l’ascens com a objectiu», assegura el president de l’entitat, Jordi Moreno, però en aquesta ocasió preveu que costarà més, ja que «ens trobarem amb bastant més nivell. Hi ha equips que s’han desfet per no poder assumir les despeses i s’han ajuntat entre ells», realitzant una selecció amb els millors jugadors de cada conjunt.
Trobar-se en una categoria per sobre també comporta que «tot sigui més car». I per subsistir el club s’està buscant la vida per tractar de recollir el màxim de recursos econòmics mitjançant espònsors. Però aquesta és una tasca feixuga i llarga. «Mirem d’aconseguir un patrocinador principal, però sembla impossible», pel que intenten recollir la mateixa quantitat de diners a través d’aportacions més petites, amb diversos patrocinadors.
 
Amb la desaparició del primer equip del CV Andorra, que es trobava a la Superlliga, els encampadans encapçalen el projecte del vòlei del país. «Si no s’hagués creat el club no sé el que hagués passat», indica Moreno, ja que van cobrir un espai que s’havia quedat buit: «La pena és que només estem nosaltres. Si no tirem del carro no sortirà ningú». També són el futur de la selecció. Agafen el relleu amb motivació i per aquest motiu també treballen per construir properament una base amb equips en diferents categories. «Volem anar a les escoles i que des de ben petits puguin conèixer el que és el vòlei i practicar-lo».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT