PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Piano, guitarra, ‘sourprise’, bu!

Fernández, pupil cec del Taller de Músics de Barcelona, amenitza la vigília de Tots Sants

Per MARISA DA COSTA

A les tecles del piano, en Toni Fernández, qui actua avui a les 22h.
A les tecles del piano, en Toni Fernández, qui actua avui a les 22h. | EL PERIÒDIC
Ja de per sí, comptar amb destresa com per dominar més de tres i quatre instruments, té el seu mèrit. Sumin a aquesta manya el fet que cadascun d’aquests tres i quatre instruments pertanyen a famílies diferents; des de vent fins a corda. Afegeixin, encara, el fet que l’artista és cec. I si els dic que té 21 anys? Doncs aquest jove talent es compromet a amenitzar la vigília de Tots Sants a Escaldes-Engordany. Tony Fernández, estudiant del Taller de Músics de Barcelona, actuarà a partir de les deu de la nit i fins a les dotze al club de billar ubicat al carrer del Fener.
 
Des de blues fins a jazz, evidentment sense eludir el rock i fins i tot passant per barreges, en Toni no vol avançar els temes amb què sorprendrà els assistents. És més; optarà per sorprendre amb una jam session, tot incloent algun tema propi que interpretarà amb piano i guitarra, contemplant la possibilitat d’afegir-hi els sons de l’harmònica. No els puc avançar més, no em deixa obrir la caixa de sorpreses que ha preparat per la vesprada de Halloween. Hauran d’assistir-hi per presenciar-ho personalment.
 
Va, vinga, només una micona més... No hi pot haver jazz sense saxòfon, i aquest estil serà precisament un dels que dominarà el local on s’oferirà el concert aquesta nit i al ritme del qual podran vostès moure els esquelets –mai millor dit (per als qui es disfressin d’estructures óssies). 
 
Ara sí, fins aquí puc llegir. I no em mal interpretin, no existeix ànim de menystenir els altres instruments que participen d’una peça de jazz; únicament volia proporcionar-los una pista, perquè s’ensumin les sorpreses que aquesta nit els reserva Toni Fernández, per traslladar-los el sentiment de curiositat. 
 
Aquesta que els avançava, però, és només una de les sorpreses que el component del Taller de Música de Barcelona guarda per aquesta nit de terror en què no només les peces en piano, guitarra i harmònica seran protagonistes sinó que s’hi contemplen altres factors. Descartin l’ensurt malgrat es tracti de la nit de les bruixes. Ans al contrari, preparin-se per al meravellament. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT