PUBLICITAT

Andorra la Vella

Amb Sada i ganes de tornar a oferir una bona imatge contra el Barça

El base confirma que està a punt pel duel de demà i espera poder gaudir d’una continuïtat a nivell físic

Per ALBERT CANES

Víctor Sada encara Clevin Hannah, en el primer partit de la temporada davant el Dominion Bilbao Basket.
Víctor Sada encara Clevin Hannah, en el primer partit de la temporada davant el Dominion Bilbao Basket. | TONY LARA
Tot just acaba de començar la temporada i el BC MoraBanc Andorra està passant per un moment delicat. Les dues derrotes consecutives contra l’ICL Manresa i el Montakit Fuenlabrada i el fet de no haver guanyat cap partit a casa fins el moment són els principals fets que han portat l’equip a aquesta situació. També la manca de regularitat en els entrenaments pels problemes físics i la defensa en alguns duels són aspectes que han provocat no tenir el millor inici de temporada. 
 
Com és lògic, el club pensa ara en canviar aquesta dinàmica i tornar a oferir una bona imatge de nou, com la mostrada durant la pretemporada. El gran problema és que l’FC Barcelona Lassa, líder i imbatut, visita el Poliesportiu d’Andorra demà. El Barça ja va guanyar en dues ocasions als de Joan Peñarroya abans d’iniciar el curs i està en un estat de forma pletòric. Tot i això, el tècnic del MoraBanc pensa que «és el millor rival per canviar aquesta tendència», malgrat sigui un equip que «posarà totes les dificultats».
 
La bona notícia amb la qual pot afrontar el partit el conjunt andorrà és la participació de Víctor Sada, que deixa de ser dubte per la lesió que es va realitzar a Fuenlabrada. «Ja estic millor. La primera sessió de la setmana la vaig fer al marge i ahir ja vaig poder entrenar amb quasi normalitat. Ara estic pensant en positiu perquè no torni a passar cap tonteria d’aquestes que porto les últimes setmanes que estant fent que no estigui del tot bé», va comentar Sada, que tot i acceptar que està «una mica cansat» va afegir irònicament: «M’han dit que vagi a Meritxell per tenir una mica més de sort». 
 
Malgrat la notícia positiva de la participació de Sada, Peñarroya va explicar que no només es tracta que es recuperi per al partit de demà, sinó que les molèsties el respectin durant més temps. «Ha entrenat bé, el veig en la línia en la qual estava la setmana anterior a nivell físic. Ara no és qüestió que ens trobem bé un o dos dies sinó que tinguem una continuïtat, que és el que necessita ell i l’equip perquè pensem que ens ha d’ajudar», va explicar el tècnic.
 
El Barça va jugar ahir a Lituània en partit d’Eurolliga, però Peñarroya no pensa que els pugui portar una avantatge: «És el Barça. Tenen 14 jugadors de primer nivell mundial i si això és una excusa perquè no puguin competir bé a Andorra millor. Tan de bo vinguin molt cansats i juguin un molt mal partit. Però això és una conya marinera, els hi passa tota la temporada i cada any queden primers o segon». L’important, però, no és com arribi el rival, sinó com jugui el MoraBanc perquè el missatge és clar: «Estem convençuts que si fem un bon partit tindrem opcions de victòria».

Regals als matiners, la iniciativa per evitar els embussos
 
El de demà és un dels dos partits amb més afluència de públic de la temporada, com és evident. El club tricolor ha ideat una iniciativa per evitar que els minuts previs a l’inici del partit es produeixin embussos als accessos del Poliesportiu i farà regals a alguns dels espectadors que siguin al pavelló entre les 11h i les 12h. Els obsequis podran ser dinars, sopars, roba esportiva, menjar, articles de marxandatge del club i altres coses. A banda de la iniciativa per evitar embussos, el MoraBanc farà un homenatge a la mitja part a Ferran Teixidó pel tercer lloc a les ‘Skyrunning World Series’. 

PUBLICITAT