PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 400 esportistes al Gran Premi Principat d’Andorra de vela

La Federació espera que la meteorologia acompanyi, com ho va fer l’any passat

Per EL PERIÒDIC

Vela, Gran Premi Principat d'Andorra, Club Nàutic Masnou
Vela, Gran Premi Principat d'Andorra, Club Nàutic Masnou | FAV
El Club Nàutic El Masnou acollirà avui i demà el Gran Premi Principat d’Andorra de vela. És la Federació qui per 27a vegada ha organitzat aquest esdeveniment que cada any augmenta el nombre de participants i l’any passat es va arribar a situar en la xifra rècord de 400 esportistes. 
 
Per aquesta edició, s’espera que el nombre sigui similar, però que hi hagi un augment en la participació de la classe Creuer que es va incorporar l’any passat. «Suposo que hi haurà més embarcacions en aquesta categoria perquè al ser el primer any en la passada edició el nombre no era tant elevat», comenta el president de la Federació Andorrana de Vela (FAV), Josep Maria Pla. 
 
El total de les classes convocades són les mateixes que l’edició anterior: Optimist, Laser Radial, Laser 4.7, Laser Master, Europe, 29er i Patí a Vela competiran dissabte i diumenge en el GP andorrà. Per la seva part, els regatistes de la classe de Creuer sortiran a navegar només el diumenge. 
Les previsions meteorològiques apunten a un clima assolellat i per tant la FAV és positiva en aquest sentit. Les proves s’iniciaran avui a partir de les 12h i demà l’activitat s’iniciarà a les 11h.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT