PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Festival de Cinema Fantàstic a Escaldes inicia la seva jornada amb el film ‘Australiens’

Es projectaran més de 30 curts i cinc produccions llargues

Per EL PERIÒDIC

Cartell del film Australiens
Cartell del film Australiens | 30 DIES ANDORRA
El Festival de Cinema Fantàstic s’inicia avui a Escales-Engordany. Així, durant quatre vespres i fins el proper 27 de novembre, la Sala d’Actes del comú de la parròquia projectarà gratuïtament més d’una trentena de curts i cinc films provinents de països d’arreu del món com Moldàvia, el Regne Unit, França, Austràlia, Xipre, els Estats Units, Iran, Espanya o Sudàfrica, entre d’altres. D’aquesta manera, els aficionats als gèneres d’horror, fantasia i ciència ficció podran gaudir de les diverses projeccions, començant per Australiens, un film de Joe Bauer. L’obra es mostrarà a les 22.10 hores d’avui i tancarà la primera de les quatre jornades del festival. 
 
Amb totes aquestes projeccions, segons l’organització del 30 Dies, l’esdeveniment esdevé «un festival de cinema centrat en el gènere fantàstic i destinat a ser una porta al descobriment de nous valors i a potenciar la seva carrera cinematogràfica». Tanmateix, «el festival pretén ser un espai en què els cineastes puguin presentar els seus diferents projectes i una cita obligada per als amants del gènere del país».
 
Primer film / La primera projecció, Australiens, presenta una nena de 10 anys que manté una trobada amb un ovni però ningú se la creu. I 17 anys després, un exèrcit extraterrestre ataca Austràlia i segresta la mare de la noia. El segon film mostrat serà Sendero, de Lucio A. Rojas. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT