PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

BC Andorra: Partit per reaccionar

Els jugadors del MoraBanc són conscients que no estan fent la seva feina i a Saragossa volen canviar el rumb de l’equip

Per JOAN JOSEP BLASCO

Betinho atrapa un rebot imposant-se a Perperoglou.
Betinho atrapa un rebot imposant-se a Perperoglou. | Emilio Prenas
Necessita guanyar i agafar confiança. Les derrotes patides, i sobretot de la manera que es van produir, han comportat una estirada d’orelles general. Fa dies que a nivell intern se’n parla i diumenge hi ha l’oportunitat per a reivindicar-se, d’assolir una victòria que és quelcom més, pel significat que té. El CAI Saragossa és el rival a batre.
 
Els jugadors saben perfectament que no estan fent bé les coses. «No hem de pensar molt en això, només en entrenar i el partit que tenim davant. Tenim molta experiència i no puc acceptar que això afecti molt al nostre joc», assegura Luka Bogdanovic, un jugador que va arribar l’hivern passat en una situació complicada del club. Va ser un dels principals artífexs de la reacció que va comportar la permanència. L’opció de no guanyar «és un moment que segur tots jugadors tenien al cap i sabem com sortirem d’aquesta situació». Confia en el grup que hi ha i és qüestió de seguir treballant per a que els resultats arribin: «Potser necessitem una mica més de temps per conjuntar-nos i jugar millor, però també tenim un equip amb molta experiència i segur que millorarem».
 
El treball diari és el que marcarà el futur. «Tenim una nova oportunitat contra el Saragossa. Aquest ritme d’entrenaments és l’únic camí que necessitem per millorar, per anar allí i jugar al màxim per a guanyar», i no han de saltar les alarmes perquè tot just «és només l’inici de temporada i queden molts partits. Segur que sortirà tot millor». Per la seva part Shawn Jones és conscient, com la resta, dels problemes que hi ha. «Ens hem pres seriosament solucionar els nostres problemes en defensa», exposa el nord-americà, que entén el rol que està tenint a l’equip: «No vaig venir esperant jugar un nombre concret de minuts. Vaig venir a treballar dur per a l’equip».
 
D’altra banda, Víctor Sada és un dels vuit jugadors escollits com a embaixadors de la Lliga Endesa. Amb la resta, participarà en accions solidàries i de promoció de l’esport.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT