PUBLICITAT

Aixovall

El Centre d’FP s’adhereix al Pla de la Unesco i al projecte ‘Escola Verda’

Amb la nova associació, Andorra suma sis escoles a la xarxa mundial

Per EL PERIÒDIC

Uns alumnes del centre de formació personal fan els exàmens finals.
Uns alumnes del centre de formació personal fan els exàmens finals. | ANA / J. D.
El Centre de Formació Professional d’Aixovall va celebrar ahir l’adscripció al Pla d’escoles associades a la Unesco i la integració al projecte d’Escoles Verdes. Amb aquesta integració, Andorra ja compta amb sis escoles que se sumen als més de 7.900 centres escolars d’aquesta reconeguda xarxa mundial. A més, el programa permetrà millorar la sostenibilitat del centre, treballar valors i actituds de respecte i cura envers el medi ambient i el desenvolupament sostenible entre d’altres.
 
Durant l’acte de commemoració, els alumnes i professors del centre van exposar al ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover,una síntesi d’activitats i projectes que han anat treballant al llarg d’aquest darrer curs i que vinculen el centre amb un dels objectius bàsics de la Unesco: fomentar la cooperació i la pau internacional a través de l’educació. 
 
El desenvolupament sostenible, l’aprenentatge intercultural o els drets humans són alguns dels eixos temàtics a partir dels quals els joves han desplegat accions destinades a la instauració d’una cultura de la pau. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT