PUBLICITAT

Canillo

La parella Inés i Elvis Caubet, la novetat de l’Open d’Andorra

L’edició d’aquest any comptarà amb la participació de 13 països diferents

Per A. C.

Els germans Inés i Elvis Caubet, al Palau de Gel d’Andorra.
Els germans Inés i Elvis Caubet, al Palau de Gel d’Andorra. | FAEG
El Palau de Gel d’Andorra acull des d’avui fins diumenge la segona edició de l’Open Internacional d’Andorra de patinatge, que aquest any ha augmentat en nombre de països participants i patinadors.
 
La novetat més gran per a aquesta segona edició és la participació dels germans Inés i Elvis Caubet, de només 10 i 12 anys, respectivament. Entraran en la categoria de Basic Novice i seran la primera parella en participar en una competició internacional en la història d’Andorra. 
 
Tania Margarido repetirà participació i també competirà, per primera vegada des que l’Open és internacional, Cristina Martínez. Les dues ho faran en la categoria junior i enfocaran la competició amb l’objectiu futur de poder sumar una bona puntuació per ser al Mundial junior, que es realitza el març a Hongria. 
 
L’Open d’Andorra ha tingut aquest any un augment considerable en el nombre de països participants. Fins a vuit Estats més seran representats en aquesta edició respecte la passada. Els Emirats Àrabs, Rússia, Kazakhstan, Sud-àfrica o Austràlia són alguns dels nous països d’un Open que tindrà 54 participacions, entre les quals, algunes del nivell de Campionat d’Europa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT