PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Kevin Esteve passa pel quiròfan abans d’una temporada ambiciosa

El golfista vol debutar al PGA Tour de Xina, un circuit equivalent a tercera divisió mundial

Per A. C.

Kevin Esteve, en un entrenament al Camp d'Aravell.
Kevin Esteve, en un entrenament al Camp d'Aravell. | EL PERIÒDIC
Kevin Esteve va ser operat dilluns passat del canell. Després de dos mesos patint molèsties en aquesta zona, el golfista va haver de passar per quiròfan a causa d’una fractura de fatiga a l’os ganxut. La durada de la recuperació d’aquesta lesió serà d’uns dos mesos, aproximadament, tot i que el temps acabarà marcant els terminis en els quals l’andorrà podrà tornar a competir. 
 
De moment, Esteve no pot entrenar ja que l’operació és molt recent, però en els propers dies sí que podrà començar a realitzar petits cops i després anirà augmentant els entrenaments de manera progressiva. «S’ha de soldar bé. El que té de bo aquesta lesió és que podré anar entrenant la part important», explica l’andorrà, que no es posa presses per recuperar-se ja que vol arribar en bones condicions a l’inici de temporada: «L’important és curar-me bé. Ara tindré un mes més tranquil». 
 
Esteve té l’objectiu de realitzar a partir de març el PGA Tour de la Xina, el circuit que es va estrenar el 2014 i que és de tercer nivell mundial. Cap al mes de gener haurà de completar les rondes classificatòries per accedir a la que seria una de les proves més importants de golf del món que ha comptat amb la presència d’un andorrà. «Hi ha una bona oportunitat. Tinc temps de recuperar-me, la lesió em retarda una mica, però tinc bons plans», comenta el golfista. 
 
«El meu objectiu és estar realment bé a partir del mes de març. Abans intentaré fer algunes proves que m’interessen fer, però depèn de com em trobi al febrer ja veuré si les faig. Aniré curt d’entrenament, però aquesta serà una manera d’entrenar també i podré anar amb menys pressió, que de vegades és quan surten millor les coses», afegeix Esteve, conscient que la recuperació del canell marcarà el calendari de competicions que realitzarà a en els primers mesos de l’any.
 
Una vegada finalitzat el circuit xinès, Esteve disputarà competicions per territori europeu, però de maner secundària i sense fer totes les proves disponibles al calendari. El punt i objectiu principal per a Esteve és poder competir en aquesta tercera divisió mundial.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT