PUBLICITAT

Encamp

La reactivació comercial centra els projectes comunals d’Encamp

PS+Independents i Liberals, encarats a trencar la «continuïtat» volguda per UP+DA

Per MARISA DA COSTA

L’equip d’UP+DA posa al costat després de penjar el primer cartell penjat ahir, davant dels Arínsols.
L’equip d’UP+DA posa al costat després de penjar el primer cartell penjat ahir, davant dels Arínsols. | EMILIO PRENAS
Partint tots de la mateixa base d’«il·lusió», els postulants al càrrec de cònsol major a la parròquia d’Encamp el proper dia 13 comparteixen de la mateixa manera la intenció de reactivar una parròquia comercialment defallida. Aquest assumpte, juntament amb l’habitual polseguera que aixeca Saetde, se situen ja des del dia zero en el punt focal del que partiran els debats els propers 12 dies de campanya a la parròquia.
 
Molt puntualment, un cop donat el migdia, el número u de la llista d’Units per al Progrés i Demòcrates per Andorra (UP+DA), Jordi Torres, feia equip amb la seva segona, Esther París, per procedir a l’acte inaugural de campanya tot enganxant a la plaça dels Arínsols el primer cartell en pos de simpatitzants taronges i amb la voluntat de «donar continuïtat» a «la feina que no hem pogut fer en aquests quatre anys inicials –degut a la situació financera que ens hem trobat». 
 
El Pas de la Casa és una d’aquestes «assignatures pendents» en què també se centraven des de la coal·lició socialdemòcrata amb independents que, paral·lelament i pocs metres enllà, donava el tret de sortida a les eleccions comunals a la plaça del Consell, on l’encara conseller de l’oposició, Joan Sans, escudat per l’equip que proposa per a reprendre la gestió del poble, penjava la primera pancarta de PS+Independents observat pel nouvingut candidat Liberal, Jordi Troguet, que procedia a encolar el seu cartell ajudat per la número dos, Maribel Lafoz, només uns minuts més tard. Ambdues forces se senten optimistes i capacitades per desbancar la majoria d’UP+DA de l’administració comunal.
 
Sans, qui durant la legislatura que s’esgota va esprémer el seu càrrec a l’oposició des la cadira socialdemòcrata, va desitjar que el ciutadà vegi «que estem pitjor que fa quatre anys» i torni a apostar per «l’única opció de progrés que es presenta per les viles del Pas de la Casa i d’Encamp». El cap de llista dels vermells va recordar que la seva proposta «està pensada per fer col·laborar el ciutadà».
 
En darrer lloc, Troguet va voler reservar els punts forts del seu programa pels propers dies. Sí va voler però destacar la «motivació» d’un equip jove sense «experiència política» però amb «ganes d’afrontar el repte». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT