PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ld’A es reuneix amb Acoda per plantejar infraestructures

Magallón proposa traslladar la piscina d’Escaldes al Prat del Roure

Per Iván Álvarez

Marc Magallón, Víctor Filloy i Miquel Pujal, en la trobada d’ahir.
Marc Magallón, Víctor Filloy i Miquel Pujal, en la trobada d’ahir. | El Periòdic
Liberals d’Andorra es va trobar ahir amb l’Associació de Contractistes d’Obres d’Andorra (Acoda) amb l’objectiu d’intercanviar impressions en el terreny d’infraestructures. En cas de ser escollits el proper 13-D, la proposta liderada per Marc Magallón estudia donar llum verd a algunes iniciatives per dinamitzar la parròquia. 
El candidat a cònsol major va indicar que en la trobada han volgut «parlar de donar ajudes a la zona del Clot d’en privat perquè es pugui reactivar. Abans de posar una primera pedra a un edifici, la quantitat econòmica que ha de pagar un propietari fa por i tira enrera a qualsevol». Magallón va puntualitzar que l’objectiu és «estudiar beneficis perquè aquests privats puguin tirar projectes endavant i sortir tots beneficiats»
El president d’Acoda, Miquel Pujal, va indicar que «recollim amb entusiasme les propostes que ens han plantejat i ara ells han d’estudiar les fórmules de financiació». Pujal va explicar que «nosaltres els hem fet un parell de propostes a nivell de cessions, ja que considerem que les que hi ha són una mica altes a dia d’avui i pot privar a alguns particulars a tenir iniciativa de projectes nous i mirarem de reactivar-les d’alguna manera, sempre anant a la baixa».
 
TRasllat de les piscines  / D’altra banda, Magallón va explicar que una de les pretensions incloses en el seu programa era el trasllat de les piscines d’Escaldes «que ja han fet un gran servei des de mitjans dels 80» a una nova ubicació al Prat del Roure per «poder concentrar tots els equipaments esportius en un mateix punt». El candidat blau a cònsol major creu que aquesta permuta «és beneficiosa per la parròquia i per tots els usuaris, que trobarien en el Prat del Roure un important punt neuràlgic i de fàcil accés». En contrapartida, Magallón va apuntar que el local actual de les piscines «·quedaria destinat a un servei molt notable d’aparcament on es podrien encabir tres plantes i uns 200 vehicles coberts».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT