PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

LC vol tornar a recuperar el departament de boscos

La plataforma denuncia la mala gestió forestal

Per JOSEP ROMERO

Josep Roig, número 5 de LC amb d’altres membres de la candidatura
Josep Roig, número 5 de LC amb d’altres membres de la candidatura | LC
Laurèdia en Comú va acusar ahir a l’equip actual de govern de la corporació de Sant Julià de no haver fet el suficient en matèria de gestió forestal per aconseguir un manteniment més acurat dels sotabocs, camins i torrents per evitar torrentades com les que es van produir a la parròquia.al 2008 i a principis d’aquest any.
El número cinc de la plataforma, Josep Roig, va manifestar que «no es pot deixar a la lliure fortuna de la metereologia la seguretat de les persones».

És, per això, que es va comprometre a recuperar de forma urgent el departament de boscos que, a principis d’aquest any en un ple comunal, va suprimir la majoria d’Unió Laurediana. 
 
Un organisme que permetria, segons ell, mantenir neta gran part de la superfície forestal i vigilar per tal que «no es plantin arbres per part de particulars en terrenys que són públics». 
 
Roig va indicar que el ciutadà «no entén de competències, el que vol és que tinguin la qüestió resolta. El que hem de garantir és que els nostres ciutadans visquin en unes condicions de seguretat com toca». Va afegir que el que no es pot permetre és «que tant el Govern com els comuns ens traspassem aquestes competències, ens tirem les culpes, s’han d’aportar solucions i no entrar en discussions estèrils» sobre qui ha de fer què. No obstant, va reconèixer que malgrat que s’han pres mesures aquestes encara «no són suficients», va concloure.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT