PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

El PS garanteix un pla per a Santa Coloma

Carmona critica el terreny escollit pel Govern per a l’estació d’autobusos

Per EL PERIÒDIC

Reunió de PS+I a Santa Coloma.
Reunió de PS+I a Santa Coloma. | PS
La líder de la llista de PS+I, Dolors Carmona, va assegurar ahir al veïnat de Santa Coloma que desenvoluparà el «pla integral que es mereix» el poble. «Volem que a Santa Coloma s’hi visqui millor i tingui els mateixos serveis que tota la parròquia». Carmona va mantenir que «serem actius i proactius, no pot ser que les necessitats de la ciutadania quedin desateses». La candidata a cònsol menor, Lídia Samarra, va defensar que l’església de Santa Coloma ha de ser «un veritable atractiu turístic».

Un altre tema tractat en la reunió, celebrada a la Casa Quim de Dolsa, ha estat la possible ubicació de l’heliport nacional a la Comella. L’aspirant a cònsol major va recordar que Cd’i (que governa al comú) va oferir a DA (el partit del Govern) l’espai «per fer la instal·lació» i va clamar que PS «no vol posar en risc la ciutadania i la seva qualitat de vida amb el sobrevol dels helicòpters per la parròquia» i, per això, «no s’aprovarà cap projecte si afecta mediambiental i acústicament la població».

D’altra banda, Carmona va criticar la ubicació escollida pel Govern per construir la futura estació d’autobusos nacional, a la zona del Prat del Rull. La voluntat del PS és «cercar altres terrenys» perquè l’elegit «no és l’espai més indicat». La candidata va dir que la parcel·la escollida és «limitada» i és un espai que «no es mereix la capital» per a una infraestructura tan important.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT