PUBLICITAT

Ordino

ACO + DA pretén reduir el dèficit d’explotació d’Arcalís a zero

El partit vol que els nous inversors siguin respectuosos amb el medi i l'entorn natural

Per EL PERIÒDIC

El candidat a cònsol de DA, Àngel Mortés a l’estació d’Arcalís, ahir.
El candidat a cònsol de DA, Àngel Mortés a l’estació d’Arcalís, ahir. | ACO + DA
El candidat a cònsol de Demòcrates per Andorra, Àngel Mortés, va visitar ahir l’estació d’Arcalís per copsar l’estat del camp de neu. Segons l’equip de Mortés, en dues o tres temporades el dèficit de l’explotació s’haurà reduït a zero. I durant aquesta temporada «hi ha una previsió inicial de reduir-lo fins en un 84%».En opinió del candidat s’està fent bona feina per redreçar la situació del camp de neu, «una feina que ja va començar la temporada passada i que està donant bons resultats», va explicar. 
 
Pel que fa als possibles nous inversors, Mortés va remarcar que estan oberts «a quaselvol proposta, qualsevol projecte. Els estudiarem tots, però sobretot volem que siguin respectuosos amb el medi i l’entorn natural». 
 
Tanmateix, el candidat a cònsol major va destacar la necessitat que les futures inversions que es duguin a terme «estiguin en harmonia amb el model que volem per la parròquia d’Ordino, una parròquia amb segell propi, amb un encant singular i respecte per l’entorn que no volem perdre», va afegir. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT