PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Ld’A valora Vivand però creu que «encara hi ha alguns problemes»

Magallón creu que s’han de donar facilitats per obrir nous comerços a la zona

Per EL PERIÒDIC

Representants de Ld’A, amb Magallón al capdavant, ahir a Vivand.
Representants de Ld’A, amb Magallón al capdavant, ahir a Vivand. | El Periòdic
Bona part de la candidatura de Liberals d’Andorra es va apropar ahir a Vivand per manifestar les seves inquietuds i propostes al voltant de la gestió i el futur d’aquesta zona comercial. El candidat a cònsol major, Marc Magallón, va reconèixer que «Vivand és un èxit per a la parròquia, ja que durant els darreres dies festius, ha demostrat que és el centre comercial per excel·lència». 
Tot i això, el cap de llista liberal va reconèixer que «aquests dies intensos també han provat que encara continuen existint problemes comercials, hotelers i de mobilitat». Magallón va assegurar que «a la part alta de l’avinguda Carlemany encara hi ha comerços tancats perquè els lloguers són molt alts» i va afegir que s’ha de treballar des del Comú «per donar facilitats i obrir nous comerços a la zona». En aquest sentit va deixar clar que la intenció de la seva candidatura era fer «que les zones perifèriques de Vivand no quedin abandonades i que, amb el nostre treball, surtin beneficiades».
Magallón va voler puntualitzar que «s’ha de complementar l’eix comercial potenciant carrers com ara el carrer del Consell de la Terra, paral·lel a Vivand, i apostar-hi també per un comerç de proximitat i així donar resposta a les associacions de comerciants».
Finalment, el candidat liberal va remarcar que «es vol atraure al turisme i consolidar-lo, no tant sols amb un reclam comercial si no també amb una empenta decidida a l’atractiu cultural».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT