PUBLICITAT

Ordino

El Dia de les Muntanyes promocionarà el producte local

Ordino celebrarà demà el certament amb diferents activitats

Per EL PERIÒDIC

El secretari de la CNAU, Jean-Michel Armengol, l'escriptor Patrice de Bellefon, el conseller de Turisme i Esports d'Ordino, Bartumeu Gabriel, i el director del Departament d'Agricultura del Govern d'Andorra, Landy Riba
El secretari de la CNAU, Jean-Michel Armengol, l'escriptor Patrice de Bellefon, el conseller de Turisme i Esports d'Ordino, Bartumeu Gabriel, i el director del Departament d'Agricultura del Govern d'Andorra, Landy Riba | ANA / M.B.
El Dia Internacional de les Muntanyes se celebrarà demà a Ordino. Enguany, el certamen es convoca sota el lema «La gastronomia i el producte local de muntanya» compta amb la col·laboració del Departament d’Agricultura, de la Unió Hotelera i de la Unesco. El convidat i guia de muntanya i escriptor, Patrice de Bellefon, oferirà una xerrada sobre els paisatges culturals dels Pirineus demà a les 21 hores a l’Auditori Nacional d’Andorra. Bellefon també visitarà el Centre de Formació Professional d’Aixovall, el Col·legi Janer i l’Escola Andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma, per tal de transmetre als joves el valor de les muntanyes i la seva cultura. 
 
Durant tot el cap de setmana, a més, hi haurà la participació de sis establiments que oferiran menús especials elaborats amb productes locals. El dissabte també tindrà lloc una excursió a dues explotacions de Sant Julià de Lòria per conèixer el maneig del bestiar i el conreu de productes de l’hort. El conseller de Turisme i Esport d’Ordino, Bartumeu Gabriel, es va mostrar satisfet per haver pogut sumar sinergies i implicar tota la societat andorrana. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT